luni, 17 martie 2014

”Violetta LIVE”, un spectacol inedit!

”Violetta LIVE”, un spectacol inedit!


Așa cum vă spuneam, nu demult BRAVO a fost la Roma, Italia, pentru a lua parte la concertul extraordinar ”Violetta Live”, concert care a marcat o altă oprire a turneului european, dar și pentru o sesiune de interviuri cu actorii voștri preferați.



După ce s-a bucurat de mult succes în toată America Latină, serialul muzical ”Violetta” ia cu asalt și Europa, continent pe care și-a dobândit deja sute de mii de fani.



Recent, turneul lor european aajuns în Italia, la Roma, acolo unde cei 20 de tineri au luat cu asalt scena, oferindu-le fanilor un show de neuitat. Foarte multe elemente de coregrafie, veselie, energie, lumini, scenografie și multe schimbări de costume sunt lucrurile care stau la baza unui spectacol muzical și teatral foarte bine gândit și excelent pus în scenă, despre care urmează să aflați mai multe detalii în viitorul număr BRAVO, acolo unde colegul nostru, Robert Diaconeasa, vă va da mai multe detalii!



Așadar, nu ratați revista cu apariție pe data de 28 ianuarie pentru a descoperi mai multe despre show, dar și despre actorii din serial!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu