sâmbătă, 14 martie 2015

Despre Ariana Grande!

Ariana Grande-Butera a fost nascuta in data de 26 iunie 1993. Cunoscută profesional ca Ariana Grande, este o actriță, cântăreață și cantautoare americană.  Între 2010 și 2013, ea a jucat-o pe Cat Valentine în sitcomul de pe Nickelodeon - Victorious, iar mai târziu a primit un rol în Sam & Cat.
_____________________________________________________________________________________

Pentru a vedea serialele despre ce este vorba puteti vedea aici :
Victorious : Victoria în lumina reflectoarelor (engleză Victorious) este un sitcom american creat de Dan Schneider pentru Nickelodeon. Seria se învârte în jurul adolescentei Tori Vega (Victoria Justice), o adolescentaaparent normală. Ea participă la spectacolul de arte al liceului Hollywood Arte, după ce sora ei, Trina(Daniella Monet), face o infecție la limba și nu mai poate cânta în spectacol. Datorita talentului ei, Tori este rugată să se alăture faimoslui liceu de arte.In final ea acceptă cedând insistențțelor lui Andre și Trina. În prima ei zi la Hollywood Arte, face cunoștință cu prietenii lui Andre Harris (Leon Thomas III): Robbie Shapiro (Matt Bennett), Rex Powers (păpușa lui Robbie), Jade West (Elizabeth Gillies), Cat Valentine (Ariana Grande) și Beck Oliver (Avan Jogia), cu care se împrietenește aproape imediat. Seria a avut premiera pe 27 martie 2010, după Kids Choice Awards din 2010, iar ultimul episod a fost difuzat pe 2 februarie 2013.

Pe 10 august 2012 Victoria Justice a anunțat ca serialul nu va mai avea încă un sezon [3]. Chiar dacă nu s-au filmat decât trei sezoane conducerea Nickelodeon a decis ca ultimul să fie împărțit în jumătate, astfel obținând și un al 4-lea sezon.

Sam & Cat : Puteti vedea episoade pe internet ....deocamdata nu exista date despre Sam & Cat.

____________________________________________________________________________________
În martie 2013, Grande a atins un succes de mainstreams când piesa "The Way" de pe albumul său de debut Yours Truly (2013)...

Copilăria : Ariana Grande-Butera s-a născut și crescut în Boca Raton, Florida. Ea este fiica lui Joan Grande, CEO la Hose-McCann Communications, și a lui Edward Butera, un designer grafic. Fratele său mai mare, Frankie este actor și dansator. Ariana este de origine italiană, "pe jumătate siciliană, pe jumătate abruzzesă.''

PA!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu