sâmbătă, 27 iunie 2015

Ma puteti gasi pe facebook!

Buna, daca doriti sa mai aveti notificari despre postarile mele ma puteti gasi pe pagina : https://www.facebook.com/pages/Ariana-Grande-Romania/487193338102365?ref=aymt_homepage_panel             Pagina este despre Ariana Grande....va rog sa da-ti like ....:*
Bye

vineri, 12 iunie 2015

CONCURS IMPORTANT!

Buna.....se pare ca am vrut sa va fac o surpriza mai ales ca au scazut afisarile la pagina si m-am suparat voi organiza un concurs unde trebuie sa raspundeti la o intrebare in comentarii si....cele mai creative raspunsuri la intrebare va primi 100 de poze creative si cu ce doriti voi ... care nu le poti gasi pe internet asa usor...
Intrebarea este :
 DACA AI FI INTR-O LUME CU ACADELE CU CINE CREZI CA TE VEI INTALNI ACOLO IN AFARA DE CELELALTE ACADELE?  .......aceasta este intrebarea si trebuie sa spuneti si cum arata cel cu care v-ati intalnit in lumea cu acadele.

Nu uitati sa raspundeti la intrebare si daca nu ati inteles la ce se refera intrebarea sa explic eu acum :
VOI TREBUIE SA SPUNETI CU CINE CREDETI CA VA VETI INTALNI IN LUMEA ACEEA ( AICI NU SE REFERA CA VA VETI INTALNI CU ACADELELE).....DAU UN EXEMPLU : CRED CA MA VOI INTALNI CU COLEGA MEA DE CLASA.......sa stiti ca exemplul care l-am dat nu este creativ si trebuie sa fie creativ dar v-am dat doar un exemplu.... Ok..
Bye!

joi, 11 iunie 2015

Tenisi !

Buna , am gasit niste tenisi foarte draguti care vreau sa vii arat pentru ca ii ador :)
Bye!

Revista Scoala de editat !!!! CHIAR AICI!!!

Buna, m-am gandit sa o lansez mai devreme si priviti ......revista Scoala de editat Nr . 1!!!!



Bye :*

Revista blogului Nr.1

Buna , m-am gandit sa fac o revista a blogului Nr.1 ca sa va distrati cat mai mult pe acest blog...Deci...revista se va afisa pe blog la ora 6 : 47 si va include poze creative , moda , vedete....
Fiti pregatiti pentru revista!! Bye :)

miercuri, 10 iunie 2015

Imagini creative

Buna...am gasit 7 imagini noi si creative care vreau sa vi le arat si voua ....






Bye...ma duc la scoala....ne vedem maine :*

Manichiura Winnie De Plus

Buna......astazi am gasit o imagine cu o manichiura cu personajele din Winnie De Plus si vreau sa v-o arat..
Bye...

Cu adevarat creativ

Buna..am gasit o imagine in care o fata a decupat din mai multe reviste tot felul de lucruri si imagini ..apoi...le-a adunat pe toate la un loc pe o foaie si a iesit ceva superb....priviti :
Bye...

Cum va puteti creea tablouri?

Buna..am gasit o imagine in care va arata cum puteti sa va creeati chiar voi singuri tablouri ca sa le puneti pe perete....uitati-va la imagine si urmati pasii :
Bye....

Pisicuta :)

Buna..am gasit o imagine foarte draguta cu o pisicuta desenata care poarta ochelari adevarati..priviti :
Ce draguta este! :) Bye.....

Inghetata!! :)

Bunaa....scuze daca va voi face pofta dar trebuie sa postez imagini cat mai dragute si m-am gandit ca imaginile cu inghetata ar fi o idee buna....



 VOUA VA PLACE INGHETATA?? Mie daa..

Asteptati vara?

Heey....nu mai avem multe zile de scoala si va incepe vacanta!!! In vacanta voi posta mai mult deoarece voi avea mai mult timp...voi asteptati sa vina vara? Eu cu siguranta ...DAAA!!

luni, 8 iunie 2015

Schimbam numele blogului

Buna , se pare ca astazi vom schimba din nou numele blogului dar de data aceasta va ramane blogul asa cum il vom numi acum......nu il vom mai schimba ......credeti-ma va fi un blog foarte interesant cum il vom numi si super distractiv si amuzant pentru voi!!! VOM FI CA O FAMILIE!! Numele blogului va fi de acum : ,, SCOALA DE EDITAT '' !!!!!! Unde o sa va invatam sa editati , vom pune poze creative ( cum ar fi cu Mickey , inghetata etc. ) !!! VA FI SUPER SI VA VETI DISTRA!!
Sper sa va placa acest blog in continuare....eu va pup de ori unde v-ati afla si incep sa ma apuc sa schimb numele blogului!!! Paa!

Ariana in actiune !! TATUAJ NOU??

Buna , astazi am gasit o poza cu Ariana in care apare scris pe brat ceva si ma gandesc ca poate fi tatuaj...
Pa!.